Title: Syge Sjæle Author: Kristina Ohlsson Genre: Gyser Publisher: Modtryk Release Date: 2016 Pages: 333 Lukas vender tilbage til sin barndomshjem. Han har sat sig for at finde ud af hvorfor hans overkrop er fuld af ar. Han vil have sin hukommelse tilbage. For mere end 10 år siden blev hans tidligere kæreste Fanny bortført og vendte aldrig tilbage. Lige inden hun forsvandt blev der malet et kors på et træ i Fannys have. Kort tid efter blev der sat ild til det samme træ. Lukas begynder at interessere sig for byens historie og vil finde ud af hvad der [Læs mere..]
Indlægget Syge sjæle blev vist første gang den Bogfidusen.

Syge Sjæle Book Cover

Title:

Syge Sjæle

Author:

Kristina Ohlsson

Genre:

Gyser

Publisher:

Modtryk

Release Date:

2016

Pages:

333

Lukas vender tilbage til sin barndomshjem. Han har sat sig for at finde ud af hvorfor hans overkrop er fuld af ar. Han vil have sin hukommelse tilbage.

For mere end 10 år siden blev hans tidligere kæreste Fanny bortført og vendte aldrig tilbage. Lige inden hun forsvandt blev der malet et kors på et træ i Fannys have.

Kort tid efter blev der sat ild til det samme træ.

Lukas begynder at interessere sig for byens historie og vil finde ud af hvad der er sket med Fanny. Pludselig forsvinder Lukas også og hele byen er i oprør. Situationen bliver ikke bedre da han kommer tilbage, ilde tilredt og med udtalt hukommelsestab. Inden længe begynder der at florere rygter i byen: Mon ikke det er Lukas der har bortført og myrdet Fanny, når nu han er vendt levende tilbage ?

Nu, 10 år senere, føler han sig stærk nok til at få tingene lidt på afstand, og den eneste måde det kan lade sig gøre på, er ved at få sagen opklaret og finde fred.

Hans efterforskning fører ham hen til byens præstegård. Stedet er lige blevet købt af et ungt par. Kvinden er gravid og synes lige fra starten at der er en lidt skræmmende atmosfære i huset. Da hun bliver spærret inde i garagen og hun hører en mystisk fnisen bag sig, breder uhyggen sig for den nye beboer i præstegården.

Men tingene spidser først rigtig til da hun finder et lille kors, gravet ned i haven og et træ bryder i brand, lige for øjnene af hende.

 

Bogen er ret uhyggelig, kan ikke anbefales hvis man tror på spøgelser.. Kristina Ohlsson har her forsøgt sig udi gysergenren og har skrevet en yderst vellykket en af slagsen. Ind imellem overvejer man om klokken er blevet for mange til at bladre om på næste side.

Handlingen er fængslende og plottet holder 100 %.

Den eneste malurt i bægeret er oplæser af lydbogen – hans udtale af personerne er på svensk og det irritere mere end det er autentisk – det er jo en dansk oversættelse vi hører, så udtalen af personerne skal naturligvis også være dansk.

 

Forfatters linkForlaget

(function(d, s, id) {
var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0];
if (d.getElementById(id)) return;
js = d.createElement(s); js.id = id;
js.src = “//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3&appId=194091124089318”;
fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);
}(document, “script”, “facebook-jssdk”));

Indlægget Syge sjæle blev vist første gang den Bogfidusen.