Titel: Forbrydelsen i Jelling Forfatter: David Sparrevohn Mørck Forlag: Mellemgaard Udgivet: 2016 Sider: 213 Bedømmelse: 4/5 Dette er et anmelder eksemplar, som jeg venligst har gået tilsendt af Mellemgaard. Handling: Sygeplejersken Annette bliver indvoldveret i endnu et drama. Denne sag trækker tråde tilbage til to mennesker fra hendes fortid. Hun ved ikke helt hvem af […]

Titel: Forbrydelsen i Jelling

Forfatter: David Sparrevohn Mørck

Forlag: Mellemgaard

Udgivet: 2016

Sider: 213

Bedømmelse: 4/5

Dette er et anmelder eksemplar, som jeg venligst har gået tilsendt af Mellemgaard.

Handling:

Sygeplejersken Annette bliver indvoldveret i endnu et drama. Denne sag trækker tråde tilbage til to mennesker fra hendes fortid. Hun ved ikke helt hvem af dem hun skal stole på, men som sagen udvikler sig finder hun ud af det. 

En formodet terrorist findes død i vikingeborgen Trelleborg og man ved allerede hvem morderen er. Politiet jager han, for at finde ham – død eller levende – er det lige meget. 

Men er det virkelig ham der er morderen?

Min mening:

Ej hvor slutter den altså tarveligt. Mon det betyder at der kommer endnu en bog? Jeg ville gerne have haft en lidt anden slutning. Bare et par linjer mere, siden ud. Jeg har så mange spørgsmål, som ikke blev besvaret, så jeg forventer en mere.

Bogen var spændende hele vejen igennem, dog syntes jeg de sidste kapitler var lidt overflødige. Kan ikke helt forklare hvor det er, da jeg så ville spoile handlingen og det vil jeg ikke. Man ser det hele ske fra flere synspunkter og det samme gentager sig flere gange, hvilket er lidt træls. 

Måske er jeg bare ikke så hurtig, men jeg havde ikke regnet ud at det ville ende på denne måde. Jeg havde en mistænkt hele vejen igennem og det var altså ikke helt rigtigt. Super twist der var hele vejen igennem, samtidig med at læseren fik en ny viden om runer, vikingetiden og diverse andre ting fra den tid. 

Der er utrolig meget humor i det første kapitel, men desværre så fortsætter det slet ikke og det er altså ærgeligt, når jeg nu lige havde håbet på en sjov krimi. Findes de mon overhoved!?

Bogen er super let at læse, men jeg blev meget forvirret af alle de mennesker man skulle introduceres til i de første kapitler. Længe var jeg forvirret, men det hele samler sig rigtig fint til sidst og jeg var super underholdt hele vejen.

Bestemt værd at læse! </p></div></div></div></article><div class=

Efterlad et Svar