Det nye site åbner op for flere besøgende, og vi byder velkommen til både nye som gamle læsere

BogMarkedet har siden relanceringen opnået en hel enorm vækst af besøgende. Vi arbejder stadig på at få skabt så meget indhold som muligt, som ikke kun branchen, men også læsere og netsurfere, finder interessant. Vores besøgstal er stadig stigende, og vi kan virkelig mærke, at det har gjort en forskel at gøre alle artikler (undtagen vores egne) åbne. 

Dette har primært  kunne lade sig gøre, takket være de mange forlag og institutioner, der sender os pressetekster, oplysninger om nye stillinger, nye udgivelser og events.

Tak fordi I henvender jer, og tak fordi I deler! 

På sigt er det vores ambition, at alle med et aktivt abonnement selv skal kunne oprette events inde på BogMarkedet og herefter dele eventet på facebook, hjemmesider og i diverse forums. Vi vil bestræbe os på at skilte og linke og dele jeres mange tekster og arrangementer så vidt og bredt som muligt. Vores side på Facebook vokser dagligt, hvilket vores daglige opslag med artikler og nye udgivelser kun er med til at øge. 

I den forbindelse vil jeg atter opfordre til, at I udnytter BogMarkedet som et talerør og en fælles platform for litteraturdebat, blogindlæg, klummer og artikler. Hvis du som forlægger, forfatter, boghandler, bibliotikar, selvudgiver eller forening sidder med et budskab, en nyhed, en observation eller en undren, kan du altid skrive ind til os på info@bogmarkedet.dk, så giver vi jer gerne spalteplads og features på både hjemmesiden og på facebook.

God arbejdslyst derude!

Med venlig hilsen

Mie M. Nielsen