Dagen efter sin dimissionsfest bliver den attenårige Tindra Edvinson fundet på Köpmansberget, stukket ihjel. Mordet minder om en sag tyve år tidligere, hvor en anden ung kvinde forsvandt sporløst fra sin dimissionsfest. Johan Rokka får sagen på sit bord, men den vækker smertefulde minder. For den kvinde der forsvandt tyve år tidligere, var Rokkas kæreste … Continue reading Håndlangeren af Gabriella Ullberg Westin

Dagen efter sin dimissionsfest bliver den attenårige Tindra Edvinson fundet på Köpmansberget, stukket ihjel. Mordet minder om en sag tyve år tidligere, hvor en anden ung kvinde forsvandt sporløst fra sin dimissionsfest.

Johan Rokka får sagen på sit bord, men den vækker smertefulde minder. For den kvinde der forsvandt tyve år tidligere, var Rokkas kæreste Fanny. Rokka kan ikke undgå, at han sideløbende med opklaringen begynder at grave i den gamle sag. Det varer ikke længe før han er i kontakt med hårdkogte kriminelle, og pludselig står Rokka ansigt til ansigt med en person, samhandel helst vil glemme alt om. Men hvor langt skal han gå for at lægge sit tidligere liv bag sig?

Håndlangeren er anden del i serien om Mordene i Hudiksvall.

Håndlangeren er en krimi der skiller sig ud fra mængden. Med denne tempofyldte fortælling har forfatteren spundet et spind af tråde som løber ind og ud mellem hinanden uden at afsløre for meget undervejs.

Læseren får masser af action, lidenskabelige affærer, sex og meget mere når Rokka bliver sat til at efterforske mordet på den unge smukke Tindra, der findes dræbt på Köpmansberget.

Opklaringen tager Rokka tyve år tilbage i tiden, til dengang han sidst så sin kæreste Fanny – netop på Köpmansberget, hvorfra hun aldrig kom tilbage. Rokka efterlod hende alene tilbage dengang – han skulle ud og inddrive gæld idet bandemiljø han dengang var en del af, og han har aldrig helt tilgivet sig selv at han efterlod sit livs kærlighed på bjerget. For var hun også forsvundet sporløst hvis han havde truffet et andet valg dengang?

Fanny er ikke den eneste Rokka tænker på, for han har også indledt en hed affære med den nye anklager der er hentet til Hudiksvall, og han har derfor svært ved at bevare fokus i opklaringen.

Rokka hjælpes dog godt på vej af hans kvindelige kollega Janna, som er en analytisk sporhund med store IT kundskaber.

Sex, mord, hårdkogte kriminelle og en betjent der går sine egne veje – dét er en cocktail der dur!

Fem krimihjerter