Tirsdag den 29. november besøger Mads Christoffersen Gentofte Hovedbibliotek og fortæller om mænd og følelser, om krise og meningsløshed, om at miste den man elsker. Og om at finde vejen videre i livet. Gå-Hjem-Mødet afholdes af Dansk Psykologisk Forlag i samarbejde med Gentofte Hovedbibliotek.

I sommeren 2012 mistede Mads Christoffersen sin kone gennem 26 år, forfatteren og feministen Suzanne Giese. Suzanne døde af kræft, og Mads blev kastet ud i et følelsesmæssigt kaos, der var svært at navigere i.

Han kontaktede en række andre mænd, der også havde mistet deres kone eller kæreste til kræft. Det blev til en række stærke, sindsoprivende og hudløst ærlige samtaler mand og mand imellem om livet før, under og efter tabet. Det er disse samtaler, man kan læse i Mads Christoffersens nye bog Mænd der mister, som han selv manglede, da han lige havde mistet Suzanne.

Tid og sted
Tirsdag den 29. november klokken 17.00-19.00.
Gentofte Hovedbibliotek, Ahlmanns Allé 6, 2900 Hellerup.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage og arrangementet er åbent for alle, men af praktiske hensyn beder vi dig sende en tilmelding til info@dpf.dk.