Dette er efterfølgeren til ‘Alloy of Law’ og en del af Mistborn-serien. En bog jeg længe har ønsket at læse, men også tøvet lidt med da en af mine venner var ret skuffet over den. ‘Shadows of Self’ er skrevet … Læs resten →

Dette er efterfølgeren til ‘Alloy of Law’ og en del af Mistborn-serien. En bog jeg længe har ønsket at læse, men også tøvet lidt med da en af mine venner var ret skuffet over den.

‘Shadows of Self’ er skrevet af Brandon Sanderson. Jeg vil ikke komme med et resumé, da det vil afsløre for meget af handlingen af den foregående bog.

Jeg må dog desværre indrømme, at jeg godt kan forstå min vens skuffelse over denne bog. Den fangede mig ikke rigtig, og der var perioder, hvor jeg syntes, den stilmæssigt lå alt for langt fra den forrige bog – lidt for meget klassisk krimi og lidt for lidt Sanderson. De sidste hundrede sider trak dog op, og især slutningen var ganske interessant. Det var dog samtidig også en mere brat slutning, at jeg havde ventet, når jeg ved, at der er flere bøger i serien, men lad os nu se. Jeg regner i hvert fald med at læse den næste senere i år – og så måske genlæse enkelte kapitler af ‘Shadows of Self’ op til.