Abonnement


Som abonnent på BogMarkedet får du adgang til alle BogMarkedets artikler og funktioner her på websitet. Du vil ligeledes også modtage vores daglige nyhedsbrev.

For at få adgang og nyhedsbreve er det vigtigt, at du har en brugerkonto på BogMarkedet.dk som du knytter dit abonnement sammen med. Har du ikke en brugerkonto, kan du oprette en bruger her.

På BogMarkedet kan brugerne selv have indflydelse på indholdet. Som bruger kan du selv oprette dine egne debatindlæg, begivenheder, blogs, jobannoncer samt upload af pressetekster, mv...

Abonnementer og priser

Opret abonnement nu, klik her!

Basisabonnement - 1 bruger

1 bruger i 6 måneder: 395,-*

1 bruger i 12 måneder: 595,-*

 

Basisabonnement - 3 brugere

3 brugere i 3 måneder: 395,-*

3 brugere i 6 måneder: 745,-*

3 brugere i 12 måneder: 1295,-*

Flere brugere eller offentlig institution?

Ønsker i at tegne abonnement med adgang for flere end tre brugere eller er i en offentlig institution, er I mere end velkomne til at kontakte os på salg@bogmarkedet.dk.

Ændr et eksisterende abonnement

Har i allerede et abonnement (oprettet efter 6/10 2016) og ønsker at ændre abonnementstype, betalingsperiode eller adresse kan dette ændres her: Redigér eksisterende abonnement

*Priser er eksklusiv moms.


Opret abonnement

Jeg har en rabatkode

Vigtigt: Når du har tegnet et abonnement, skal dette knyttes til en brugerkonto her på BogMarkedet. Først når dette er gjort, vil du modtage nyhedsbreve og have adgang til låst indhold. For at knytte dit abonnement sammen med en brugerkonto, skal du bruge dit abonnementsnummer. Tilføj det ved brugeroprettelse eller til din profil, hvis du allerede har en brugerkonto. Købes et flerbruger abonnement, skal abonnementsnummeret deles med alle dem der ønsker at modtage nyhedsbrevet. Abonnementsnummeret vil være oplyst i den velkomstmail der sendes ved tegnelsen af abonnementet.