Anne Amsnæs bliver ny salgs- og marketingchef hos Alpha.

Anne Amsnæs tiltræder 1. juni 2024 stillingen som salgs- og marketingchef hos Alpha. Det oplyser forlaget i en pressemeddelelse.

Anne har arbejdet med salg de seneste ti år, først hos Gyldendal og senest som key account manager hos Lindhardt og Ringhof.

– Annes salgserfaring og store drive for at sælge gode bøger alle steder gør hende til det perfekte match i Alphas dedikerede team. Vi glæder os til, at vi med Anne og hendes styrker vil kunne gøre Alphas bøger endnu mere synlige og ramme endnu flere læsere, udtaler forlægger og direktør Birgitte Franch.

Den kommende salgs- og marketingchef ser frem til at blive en del af Alpha.

– Jeg har fulgt med i Alphas udgivelser et stykke tid og synes de har nogle utrolig interessante forfattere og en virkelig spændende og toneangivende udgivelsesprofil. Jeg kan ikke vente med at få mere kontakt med kunderne og til at sparke endnu flere fantastiske Alpha-bøger ud i handlen og til læserne, udtaler Anne Amsnæs.

Om Alpha
Alpha er et ungt dansk forlag. Forlaget blev etableret i 2020 og er ejet af svenske Bonnier Books. Alpha udgiver dansk og udenlandsk skønlitteratur med en forkærlighed for forfattere, der har høj litterær kvalitet og rammer bredt, børne- og ungdomsbøger med noget helt særligt på hjerte og håndplukkede non-fiktionstitler, der kan noget specielt på deres felt.