Bogen er delt op i små noveller som alle er stærk erotiske på den ene eller den anden måde, men hvor omdrejningspunktet hver gang er analsex. Med det fine udtryk afføringskanalen, som jeg må indrømme at jeg blev en smule træt af at læse til sidst – da der er andre ord om denne kropsdel […]
The post Anal-fabeterne 1 af Kai Riesendorf first appeared on Bogrummet.

Bogen er delt op i små noveller som alle er stærk erotiske på den ene eller den anden måde, men hvor omdrejningspunktet hver gang er analsex. Med det fine udtryk afføringskanalen, som jeg må indrømme at jeg blev en smule træt af at læse til sidst – da der er andre ord om denne kropsdel som jeg ganske enkelt syntes lyder bedre. Det er samme hovedperson i alle noveller og man behøver ikke læse bogen ud i en køre, men kan sagtens udvælge sig enkelte noveller som man så læser for sig. Nogen er længere end andre og nogen er mere historiefyldte end andre.Jeg er personlig ikke særlig sart og har læst ting som omhandlede homoseksuelles sexakter før, men her skal selv jeg lige trække vejret ind imellem, for det er meget råt for usødet og heldigvis er det hele skrevet med en stor portion humor, så man sagtens kan blive underholdt alligevel undervejs. Det er klart en bog for det voksne publikum og bogen tangere hen af hård porno på skrift.

Man får en slags tilhørsforhold til hovedpersonen, hvad enten man selv er homoseksuel eller ej. Og det er helt sikkert også et værk der kan rykke lidt ved ens grænser. Jeg er i samme ombæring nødt til at sige at bogen ikke er for alle og jeg vil primært mene den henvender sig til dem der enten selv er homoseksuelle og har stort fokus på det anale, eller til dem der er nysgerrige og gerne vil have en lidt hård erotisk oplevelse mens de stifter bekendtskab med værket.

Det er en speciel bogoplevelse og en interessant måde at få præsenteret den anale verden på da det ikke på nogen måde er pakket ind. Og nogen af scenerne er meget specifikke. Novellernes små historier omfatter alt fra rumvæsner til frisører og tøjdesignere. Det er godt tænkt og noget er klart mere virkelighedstro end andet.

Lån bogen på biblioteket

The post Anal-fabeterne 1 af Kai Riesendorf first appeared on Bogrummet.