Nyt website i uge 39

Arkiv

25 års jubilæum

Arkiv 5/12/2011 af Jannik Lunn
Bogbranchens reklamebureau og messearrangør Bigini, der i 1986 blev grundlagt af Birgitte og Nis Schmidt, har vokset sig meget stort i løbet af de 25 år, firmaet har eksisteret.

Anne Lisbeth Olsen, 60 år

Arkiv 5/12/2011 af Poul Rosenberg
Som redaktør på en lang række markante undervisningsmaterialer til primært dansk, historie og samfundsfag har Anne Lisbeth sat spor, der er til at få øje på. Titler som Dansk i midten, Kanon i folkeskolen – Dansk, Find ind i historien, Klar, parat, historie!, Historiekanon og Ind i samfundsfaget er blot nogle af de nyere, store undervisningssystemer, som Anne Lisbeth har stået i spidsen for udviklingen af.

Lotte Garbers

Arkiv 5/12/2011 af Jannik Lunn
Lotte Garbers har en uddannelse som cand.merc.int. fra Handelshøjskolen, og hun var administrationschef hos Microsoft, inden hun i 1999 besluttede at blive forfatter. Samme år debuterede hun med romanen For egen vinding. Siden har hun udsendt to romaner samt den meget erotiske novellesamling Prøverummet, der udkom i 2009. Det er også blevet til et par interviewbøger og flere noveller, der optræder i forskellige samlinger. Hendes nyeste roman Bange mænd udkommer til næste år. Lotte Garbers blev formand for Dansk Forfatterforening i 2009 med dens 1.300 medlemmer. Dette hverv fratræder hun pr. 1. januar 2012, fordi hun flytter til Paris, hvor hendes mand er udstationeret de næste tre år for Novo Nordisk.

Ugen Der Gik

Arkiv 5/12/2011 af Silas Bay Nielsen
Med Jakob Levinsen, litteraturredaktør samt musik- og filmanmelder på Morgenavisen Jyllands-Posten.

Biiip-bip-biiip-bip: Du har modtaget en litteratur-sms

Arkiv 5/12/2011 af Silas Bay Nielsen
SMSpress udgiver litteratur på sms, hvilket stiller nye krav til forfattere, men også giver en lang række nye fortællemæssige muligheder. Forlaget har netop forhandlet låneaftaler hjem med flere biblioteker, og snart flyver litteratur-sms’erne også til udlandet.

Nordvest fører biblioteket ind i fremtiden

Arkiv 5/12/2011 af Silas Bay Nielsen
Hovedstadens nye luksusbibliotek i Nordvest samler bøger, medier, borgerservice og kultur under ét tag. Alene i oktober har 28.000 brugere besøgt biblioteket, og branchefolk fra hele verden vil guides rundt i biblioteksmekkaet.

Sider