Øl og mad

Forfatter: Tore Jørgensen, Bo Jørgensen, Stig Jensen & Trine
Sider: 300
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag

Øl og mad er en bog, der er blevet til i fællesskab og glæde. Det er en bog, hvor sanserne og kvaliteten er i fokus. Med syv øltyper som det strukturerende princip kommer bogen hele vejen rundt om mad, velsmag og oplevelse – fra det enkle til det komplekse og fra det kendte til det overraskende. 
I bogen finder du inspiration til, hvordan du tilbereder kvalitetsmad, hvor øl indgår i madlavningen eller drikkes til. Alt fra ølbraiserede oksekæber over risotto til sprøde pandekager med – ja, naturligvis – øl i dejen. Øl og mad er som skabt til hinanden. Til sammen er de det velsmagende øjeblik. 
Bogen viser vejen i køkkenet og indeholder også tips og tricks til ham og hende, der har en brygger gemt i maven. Læs, bryg, drik og spis i nærvær og glæde.

Fakta om bogen
Titel: Øl og mad
Forfatter: Tore Jørgensen, Bo Jørgensen, Stig Jensen & Trine
Sider: 300
Omslag: Hardback
Forlag: FADL's Forlag


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere