1 m bøger i Rema 1000

Discountkæden Rema 1000, der drives på franchise basis af en række selvstændige købmænd i Jylland, begynder nu også at handle med bøger i alle kædens 68 forretninger. Man har op til julehandelen testet markedet i 20 udvalgte butikker, og resultatet har været så godt, udtaler kædens indkøbsdirektør Peter Lonnebjerg til Dansk Handelsblad, at man nu opstiller et display på en meter i hver butik,...

Discountkæden Rema 1000, der drives på franchise basis af en række selvstændige købmænd i Jylland, begynder nu også at handle med bøger i alle kædens 68 forretninger. Man har op til julehandelen testet markedet i 20 udvalgte butikker, og resultatet har været så godt, udtaler kædens indkøbsdirektør Peter Lonnebjerg til Dansk Handelsblad, at man nu opstiller et display på en meter i hver butik, så man kan tiltrække læsehestene.
Der vil fortrinsvis blive tale om bøger, hvis priser ligger fra 39,95 til 159 kroner, og bøgerne vil blive leveret fra ELAP, der stiller displays til rådighed, indtil kæden får konstrueret et fast inventar til bøgerne. ELAP er i forvejen bindeled mellem forlagene og fx FDB.
8/9 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere