100.000 til Oscar K. og Dorte Karrebæk

Det blev Lejren med tekst af Oscar K. og illustrationer af Dorte Karrebæk, der løb med førstepræmien på 100.000 kr. i børnebogskonkurrencen Den illustrerede bog, som Statens Kunstråd udskrev i efteråret 2009. Værkerne skulle rette sig mod børn fra 8-12 år, og deltagerne skulle være professionelle forfattere og billedkunstnere med mindst to udgivelser, offentlige udstillinger eller lignende bag...

Det blev Lejren med tekst af Oscar K. og illustrationer af Dorte Karrebæk, der løb med førstepræmien på 100.000 kr. i børnebogskonkurrencen Den illustrerede bog, som Statens Kunstråd udskrev i efteråret 2009. Værkerne skulle rette sig mod børn fra 8-12 år, og deltagerne skulle være professionelle forfattere og billedkunstnere med mindst to udgivelser, offentlige udstillinger eller lignende bag sig.

Der var indsendt 75 bidrag til konkurrencen, hvor andenpræmien gik til Skifting med Dennis Gade Kofod som forfatter og Anna M. Kjærgaard som illustrator. De fik 50.000 kr., mens tredjepræmien på 25.000 kr. gik til søskendeparret Cecilie og Rose Eken for Glemmebogen.
Hovedparten af de indsendte bidrag er udstillet i Kunststyrelsens lokaler, H.C. Andersens Boulevard 2 i København hver dag fra kl. 9-16 indtil pinse.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere