111 steder i Havana som du skal se

Forfatter: Brian Rasmussen, Karen Hemmingsen, Ciro Bianchi og
Sider: 237
Omslag: Hæftet
Forlag: Frydenlund

Havana er livsnydernes paradis. Cubas farverige hovedstad kender vi for den gode rom, de livlige spillesteder og de vigtige historiske seværdigheder. Men byen har også et væld af glemte afkroge, som kun de lokale kender. Og nu også dig, når du har læst bogen her.

Kom med til øko-markeder, kirkegårde, kunstværksteder og Cubas ældste sukkermølle. Og selvfølgelig til de bedste steder at danse salsa og drikke grenadine. Forfatterne indvier dig i stedernes fascinerende historier og besvarer spørgsmål som: 

  • Hvem er Caribiens Picasso? 
  • Hvor får du den smukkeste udsigt over havnepromenaden? 
  • Spøger det virkelig i La Casa Verde?

Med 111 steder i Havana som du skal se får du et indblik i det hemmelige og særlige Cuba, som kan overraske selv de lokale. Det er en bog for dig, der vil gå nye veje.

Brian Rasmussen er journalist, forfatter og fotograf. Han har besøgt Cuba mere end 140 gange og står bag adskillige bøger om landets historie og samfund. Karen Hemmingsen er lektor i dansk, kultur og kommunikation. Hun har rejst meget i Cuba. Ciro Bianchi er journalist og historiker, født og bosiddende i Havana. Ciro har skrevet 26 bøger om Cubas historie. Liber Martinez Carballosa er cand.mag. i engelskog har boet i Havana siden 1997, hvor han arbejder i turistindustrien.

Fakta om bogen
Titel: 111 steder i Havana som du skal se
Forfatter: Brian Rasmussen, Karen Hemmingsen, Ciro Bianchi og
Sider: 237
Omslag: Hæftet
Forlag: Frydenlund


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere