1Q84 Bog 3

  • Nye udgivelser
  • 14/09/2018
  • Klim

Forfatter: Haruki Murakami
Originalsprog: jpn
På dansk ved: Mette Holm
Sider: 451
Omslag: Hardback
Omslagsgrafiker: Sofie Poulsen
Forlag: Klim

Oktober – December 1984

"Noget sparkede i det yderste af hans bevidsthed. Og når noget sparkede i det yderste af hans bevidsthed, var han nødt til at finde ud af, hvad det var."

I allerførste kapitel af denne tredje og afsluttende bog i Haruki Murakamis romanværk '1Q84' møder vi den umanerligt grimme og meget insisterende privatdetektiv Hr. Ushikawa. Hans næse har aldrig fejlet noget, og når først han er på sporet, finder han altid frem til sit bytte. Men da han er en slange, må han gøre det i sit eget tempo.

De to andre hovedpersoner i dette store værk, Tengo, en ensom mand med forfatterdrømme, og Aomame, en ung kvinde på en livsfarlig mission, befinder sig meget langt fra hinanden. De er begge to truet af kræfter, de ikke forstår omfanget af, og de er begge to forfulgt af mennesker, de ikke kender. Mens de leder efter hinanden fra hver sit sted, lærer de mere og mere om den forskudte verden, de er forsvundet ind i, men vil de lære nok til at overliste deres forfølgere? Og vil de finde hinanden, før det er for sent.

'1Q84' udspiller sig i løbet af skæbneåret 1984.
Og hvis vi troede, at menneskeheden var kommet helskindet gennem dette skelsættende Orwell-år, så må vi tro om igen.

Fakta om bogen
Titel: 1Q84 Bog 3
Forfatter: Haruki Murakami
Originalsprog: jpn
På dansk ved: Mette Holm
Sider: 451
Omslag: Hardback
Omslagsgrafiker: Sofie Poulsen
Forlag: Klim


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere