60 med mere

  • Nye udgivelser
  • 04/04/2017
  • Turbine

Forfatter: Camilla Lindemann
Sider: 256
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

Kan mormor gå i cowboystøvler?  Interesserer hun sig for sex? Kan man skifte karriere, når man er 65? Overtager vemoden, når man runder 70? Hvem er man, når man ikke arbejder mere? Er det i orden ikke at passe børnebørn, fordi man skal spille golf?  Er det forsvarligt at blive far som 60-årig, og hvordan kommer man videre efter tabet af to ægtefæller?

Det er nogle af de spørgsmål, journalisten og forfatteren Camilla Lindemann søger svar på i denne bog om det aktive liv efter de 60.  Hun opsøger blandt andre sexolog Sanne Neergaard, en fremtidsforsker, en familieterapeut og præsten Poul Joachim Stender. Fodboldikonet Preben Elkjær gør sig tanker om at nærme sig de 60. Lisse Trads beskriver, hvordan frivilligt arbejde i Nordjylland giver livet fylde. Tidligere udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen og journalist Alice Vestergaard gør os klogere på det livslange ægteskab.

Med udgangspunkt i egne erfaringer og med sin karakteristiske letflydende pen, der er kendt fra årtiers klummer, senest i Alt for Damerne, skriver Camilla Lindemann om de væsentligste aspekter ved en ny livsfase.

”Alderdommen er også havn for meget godt,” som aldersforskeren Henning Kirk fremhæver. Det handler om, hvordan man anskuer sin alder. Med eller uden plastikkirurgi.

Om forfatteren: Journalist og forfatter Camilla Lindemann er 67 år, aktiv pensionist og blogger om det gode liv efter 60. Den tidligere chefredaktør for magasinerne IN, Femina og Psykologi gør brug af sin viden og personlige erfaringer i bogen om det gode liv efter de 60.  

Fakta om bogen
Titel: 60 med mere
Forfatter: Camilla Lindemann
Sider: 256
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere