Ada Goth og fuldmånefesten

  • Nye udgivelser
  • 03/02/2017
  • Turbine

Forfatter: Chris Riddell
Originaltitel: Goth Girl and the Fete Worse Than Death
Originalsprog: eng
På dansk ved: Randi Bjerre Høfring
Sider: 232
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine

En grusom bagedyst og en bjørn i et skab. Ada Goth og hendes fantastiske verden er tilbage!

Gysgruelig Gods står på den anden ende; forberedelserne til Fuldmånefesten er i fuld gang! Blandt andet ankommer kendte kokke som Mette Blomsterbær og Gordon Ramsløg til godset for at deltage i Den Store Gysgruelige Bagedyst, men ikke alle har rent mel i posen, især ikke godsets indendørsskytte, Maltravers …

Samtidig har nogen friet til Adas kammerpige, Marylebone, men Marylebone gemmer på en dunkel hemmelighed allerbagerst i klædeskabet. Midt i al virakken lader det til, at alle, selv Adas far, der er på bogturné, har glemt, at Adas fødselsdag er lige om hjørnet. Heldigvis har Ada sine gode venner i Loftsklubben, men kan hun egentlig regne med dem?

Ada Goth og Fuldmånefesten er andet bind i Chris Riddells populære serie om pigen Ada, der lever i en mystisk, gotisk og fantastisk verden af genfærd, fabeldyr og fraværende fædre på det dystre og spændende Gysgruelig Gods.

Chris Riddell er en britisk tegner og børnebogsforfatter. I Danmark er han kendt for bogen Ottoline og den gule kat og sine illustrationer til for eksempel Neil Gaimans Nobody og Søvn og torne. I sit hjemland arbejder Chris Riddell også som satiretegner for The Observer. Hans elegante sort-hvide stregtegninger er blevet kaldt en smuk kombination af nutidens tegneserie og fordums art nouveau.

For Ada Goth og musens genfærd, den første bog i serien, vandt Chris Riddell den prestigefyldte Costa Book Award for bedste britiske børnebog i 2013.

Fakta om bogen
Titel: Ada Goth og fuldmånefesten
Forfatter: Chris Riddell
Originaltitel: Goth Girl and the Fete Worse Than Death
Originalsprog: eng
På dansk ved: Randi Bjerre Høfring
Sider: 232
Omslag: Hardback
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere