Afskedsreception

Boghandlerforeningen inviterer til afskedsreception onsdag den 13. november for de tre medarbejdere, der har arbejdet med BogInfo-databasen, Karin Erfurt, Sarah Kretzschmer og Per Nielsen.

Boghandlerforeningen indgik i foråret 2019 en aftale med DBK, som blandt andet driver Bogportalen, om at det bliver DBK, som fremover skal løfte hele ansvaret for registrering og formidling af metadata om bøger.

Det betød, at foreningen den 30. september 2019 lukkede de systemer, som BogInfo-redaktionen i sekretariatet har arbejdet med i mange år, og overdrog indholdet af BogInfo til DBK – som også har overtaget foreningens kundeforhold vedrørende datafeeds, fakturakonvertering med videre.

Omlægningen af foreningens aktiviteter og forretningsmodel har som mål at gøre foreningen til en mere tydelig brancheorganisation, som primært arbejder med medlemmernes politiske og organisatoriske interesser og med PR, kommunikation og kampagner.

Fratrædelser

Lukningen af BogInfo medfører, at medarbejderne i BogInfo-redaktionen - redaktionschef Karin Erfurt og bibliotekarerne Sarah Kretzschmer og Per Nielsen - fratræder.

BogInfo-redaktionens medarbejdere haft ansvar for den løbende opdatering og validering af data i BogInfo-databasen og administrationen af foreningens forlagsaftaler m.v. Dermed har de styrket grundlaget for boghandlernes daglige salgsindsats og været kontaktpersoner for en lang række især mindre forlag og ekspeditioner, som har haft brug for deres hjælp i det daglige.

Alle tre har, siden beslutningen om at lukke BogInfo blev taget for et halvt år siden, arbejdet loyalt og ihærdigt på at sikre den bedst mulige overdragelse af data til DBK. Foreningen har været heldig at have dem ansat og ønsker dem al mulig held og lykke i fremtiden.

Afskredsreceptionen

Receptionen finder sted onsdag den 13. november klokken 15-17 på Børsen i København i lokalet Formandens Kontor. 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere