Almindelig billedbog med lærebogsrabat

Den svenske billedbogskunstner Jan Lööf, som for nyligt modtog Selma Lagerlöfs litteraturpris, er næsten umulig at finde på danske boghandlerhylder. Hans Tre historier, Historien om det røde æble, Min morfar er sørøver og Søren Skrot, som tidligere kunne købes samlet til kr. 99,50 (dengang med 40 % boghandlerrabat), er blevet genoptrykt, men nu til vejledende udsalgspris på kr. 249,95, hvor...

Den svenske billedbogskunstner Jan Lööf, som for nyligt modtog Selma Lagerlöfs litteraturpris, er næsten umulig at finde på danske boghandlerhylder. Hans Tre historier, Historien om det røde æble, Min morfar er sørøver og Søren Skrot, som tidligere kunne købes samlet til kr. 99,50 (dengang med 40 % boghandlerrabat), er blevet genoptrykt, men nu til vejledende udsalgspris på kr. 249,95, hvor forlaget så giver 4 % rabat til boghandlerne.

Det betyder, at denne billedbog kommer op på over 300 kr., hvis en boghandler skal skaffe den hjem. Den vejledende pris på Lööfs nyeste billedbog, Mathildas katte, er kr. 229,95 – også med 4 % rabat, hvilket giver en udsalgspris på 280 kr., hvis boghandleren nøjes med at kalkulere den med 25 % avance. Begge titler er udkommet på Carlsen.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere