Alt dette vil jeg give dig

Forfatter: Dolores Redondo
Originaltitel: Todo esto te dare
Originalsprog: spa
På dansk ved: Kirsten A. Nielsen
Sider: 450
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Forlag: Forlaget Hr. Ferdinand

“man har mere end svært ved at slippe den konstant fascinerende læsning. Eneste trøst efter sidste side er, at der heldigvis er to bind mere på vej fra dalen. Jeg kan næsten ikke vente.”  – Politiken ***** [5 hjerter] (om Den usynlige vogter, bind 1)   
Et tragisk dødsfald i Elizondo-dalen virker mistænkeligt: En lille pige, blot nogle måneder gammel, bliver fundet død i sin seng. I panden har hun et rødt mærke, en plet på størrelse med en knap, som om noget er blevet presset mod hendes ansigt. Pigens oldemor påstår, at ulykken er Ingumas værk; dæmonen som forhindrer de sovende i at bevæge sig og stjæler deres åndedræt, så de dør i søvne. De retsmedicinske analyser får politikommissær Amaia Salazar til at se nærmere på andre spædbørnsdødsfald. Efterforskningen afdækker et mønster, som politiet aldrig har set magen til. Og et voldsomt uvejr truer med at begrave den grufulde sandhed én gang for alle. Redondo har fået et dedikeret publikum med sin Baztán-trilogi. Nu er hun på banen igen med en enkeltstående spændingsroman, velskrevet og fyldt med atmosfære. 
I 2016 vandt den Planeta-prisen i Spanien.   
En mørk hemmelighed. Et uventet dødsfald i hjertet af en mytisk egn.   I den storslåede galiciske bjergegn Ribeira Sacra omkommer Álvaro ved en trafikulykke. Da hans ægtemand Manuel, en kendt bestsellerforfatter, ankommer fra Madrid for at identificere liget, opdager han, at efterforskningen af ulykken er blevet lukket usædvanlig hurtigt.   
Hans svigerfamilie, den magtfulde adelsfamilie Muñoz de Dávila, nægter at acceptere ham, så han har mest af alt lyst til straks at rejse tilbage igen, men den pensionerede civilgardist Nogueiras mistanke til Álvaros adelsfamilie om, at den for nogle få år siden også forsøgte at skjule et påstået hændeligt dødsfald, får ham til at blive.   Sammen med Nogueira og præsten Lucas, Álvaros barndomsven, går Manuel nu i gang med en rekonstruktion af Álvaros hemmelige liv, som han på trods af mange års samliv intet kendte til.   
Det uventede venskab mellem disse tre meget forskellige mænd hjælper Manuel med at navigere mellem kærligheden til den mand, han var gift med, og chokket over at have levet med ryggen til virkeligheden i sin egen forfatterverden. Således starter jagten efter sandheden, i en egn med en stærk tro og solidt forankrede skikke, hvor logikken aldrig binder alle ender sammen.  
 “Dronningen af den litterære thriller.” – Carlos Ruiz Zafón 

Dolores Redondo har sat en milepæl inden for spansk spændingslitteratur.  – El Mundo   

En fængslende psykologisk thriller.  – Publisher’s Weekly       

Spanske Dolores Redondo er født i 1969. Baztán-trilogien er hendes debut som forfatter. Trilogien har solgt mere end 600.000 eksemplarer i Spanien og er oversat til 32 sprog. 
Trilogien udgøres af: Den usynlige vogter, De glemte børn og Offergaven. Alle tre bøger fås indbundne.       

Fakta om bogen
Titel: Alt dette vil jeg give dig
Forfatter: Dolores Redondo
Originaltitel: Todo esto te dare
Originalsprog: spa
På dansk ved: Kirsten A. Nielsen
Sider: 450
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Jon Asgeir
Forlag: Forlaget Hr. Ferdinand


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere