Alt om Rush

  • Nye udgivelser
  • 08/10/2019
  • Turbine

Forfatter: Abbi Glines
Originalsprog: eng
På dansk ved: Marie Kopp
Sider: 272
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine

Alle i Rosemary Beach tror, de kender historien om, hvordan Rush Finlay og Blaire Wynn forelskede sig i hinanden. Men nu er Rush tilbage for at fortælle sin del af historien ...
Rush lever helt op til sit ry som badboy. Alle mændene i Rosemary Beach er misundelige på hans store hus ved stranden, hans lækre bil og alle de piger, der står i kø for at være sammen med ham. Rush er cool, og han er søn af en rockstjerne. Han behøver ikke andre end sin bedste ven Grant og sin søster Nan.
Indtil Blaire Wynn kommer kørende ind i byen i sin gamle truck med en pistolunder sædet. Rush bliver med det samme tryllebundet af den engleblide skønhed fra Alabama, men hun er hans stedsøster, og han lover sig selv at holde fingrene fra hende. Også selv om hun har brug for hans hjælp. Også selv om han er vild med hende.
For Rush ved godt, hvorfor Blaire er helt alene i verden og tvunget til at bede sin far om hjælp, selv om faren forlod hende for tre år siden. Og han ved, at et forhold til Blaire vil knuse Nan, som har en hemmelig forbindelse til Blaire.
Han har alle mulige gode grunde til at holde sig væk fra Blaire. Find ud af, hvorfor han alligevel ikke kan.

Fakta om bogen
Titel: Alt om Rush
Forfatter: Abbi Glines
Originalsprog: eng
På dansk ved: Marie Kopp
Sider: 272
Omslag: Hæftet
Forlag: Turbine


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere