Antityskland

Forfatter: Nikolaj Tange Lange
Sider: 269
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Thomas Joakim Winther
Forlag: Gladiator

Romanen foregår i Berlin og tager udgangspunkt i en konflikt mellem Aaron, en amerikansk-jødisk, homoseksuel boghandler, og det venstreorienterede café-kollektiv, der er er hans nabo. 
Konflikten bryder ud, da Aaron, ud fra en intellektuel nysgerrighed og måske en smule fascination af det forbudte, arrangerer et foredrag om den fascistiske forfatter og esoteriker Julius Evola. Hvis det stod til Aaron, ville han nok betegne sig selv som venstreorienteret. Alligevel er Kreuzberg pludselig klistret til med plakater, der hænger ham ud som nazist.   
Antityskland er en politisk sæbeopera, der starter hvor samtalen normalt bryder sammen. Om højreradikal vold og nabokrig på venstrefløjen, om veganske burgere og talende grantræer, om borgerkrigen i Syrien og hvad vi stiller op med Israel. Men hvor går grænsen for, hvad der kan siges ustraffet? Og er det muligt at finde fred i skyggen af andres forbrydelser?   
Nikolaj Tange Lange er født i 1980 og har boet i Berlin siden 2007. Han debuterede i 2018 på Forlaget Gladiator med Livet er en fest og så dør man. Antityskland er hans anden roman. 

Fakta om bogen
Titel: Antityskland
Forfatter: Nikolaj Tange Lange
Sider: 269
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Thomas Joakim Winther
Forlag: Gladiator


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere