Arnold Busck har åbnet boghandel i online supermarked

Boghandlerkæden har netop åbnet egen online butik hos nemlig.com.

Siden bogpriserne blev frie ved politisk dekret, og der ikke længere blev stillet krav om en boghandleruddannelse til salgspersonalet, har supermarkedet nydt godt af bogsalget – alt andet lige på boghandlernes bekostning. Impulskøberne kan snuppe få en krimi med hjem sammen med frysepizzaen og colaen fredag aften.

Samtidig har truslen om internetgigantens Amazons indtog i Norden rumlet, og igen er boghandlerne (sammen med mange andre butikker) i skudlinjen.

Tryk er innovationens fødselshjælper

Boghandlerkæden Arnold Busck har taget kampen op – og har samtidig ladet sig inspirere af de bedste dele hos udfordrerne.

Arnold Busck har længe haft sin egen internetboghandel, og nu åbner man en onlinebutik hos nemlig.com. Modsat de fysiske supermarkeder med de visuelt fristende varehylder vil impulskøbene være få, til gengæld kan kunden få sine bøger bragt ud til sin hoveddør sammen med købene af mad og andre dagligvarer.

Sortimentet er alt fra populære fagbøger og biografier og selvbiografier over krimier og anden skønlitteratur til kogebøger og venindegaver. Udvalget bliver opdateret og fornyet hver anden måned.

Bøgerne købt hos nemlig.com kan byttes i de fysiske Arnold Busck-butikker.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere