At tænke tanker og føle følelser

Forfatter: Ryan Hendrix, Kari Zweber Palmer, Nancy Tarshis og
Serie: Vi Tænker!
Sider: 32
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Pressto

At tænke tanker og føle følelser er første bind i en serie på 5 hæfter, der er udviklet for at hjælpe børn i alderen 4-7 år med at forstå de sociale, mentale og følelsesmæssige forhold, som er nødvendige for at opbygge en social bevidsthed og kunne agere og kommunikere socialt.
Hvert hæfte fokuserer på et bestemt element i den sociale kommunikation – fra det helt basale om, hvad tanker og følelser er, til det at indgå i en gruppe og at lytte med hele kroppen.
Titlerne er:
1. At tænke tanker og føle følelser
2. Gruppens plan
3. At tænke med øjnene
4. Kroppen i gruppen 5. Lyt med hele kroppen  
Serien er velegnet til alle børn, men Vi Tænker! • Serien er særlig vigtig for børn, der har brug for støtte til at begå sig i det sociale fællesskab. Den pædagogiske tankegang bag bøgerne kaldes Social Tænkning og er udviklet af Michelle Garcia Winner, der er medforfatter til bøgerne i denne serie.

Der er også udarbejdet en bog til læreren eller pædagogen, hvor principperne bag Vi Tænker! og Social Tænkning beskrives. Den har titlen Lærebog for sociale opdagelsesrejsende. Det er vigtigt, at de fem hæfter ikke bruges uden at inddrage denne lærebog og de øveark, der findes her. Ellers får man ikke det fulde udbytte af hæfterne og metoden.
De 5 hæfter kan købes samlet med rabat på ISBN-nummer 9788790333911.
De 5 hæfter og lærebogen kan købes samlet med rabat på ISBN-nummer 9788790333942.

Fakta om bogen
Titel: At tænke tanker og føle følelser
Forfatter: Ryan Hendrix, Kari Zweber Palmer, Nancy Tarshis og
Serie: Vi Tænker!
Sider: 32
Omslag: Hæftet
Forlag: Forlaget Pressto


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere