Auster og Hustvedt i Diamanten

Det amerikanske forfatterægtepar Paul Auster og Siri Hustvedt optræder på International Forfatterscene i Den Sorte Diamant torsdag 12. maj som en del af Københavns internationale litteraturfestival CPH:LITT.Københavns Internationale Litteraturfestival, som afholdes for tredje gang, finder sted 12.-15. maj, og det detaljerede program vil blive offentliggjort i marts, men foreløbig...

Det amerikanske forfatterægtepar Paul Auster og Siri Hustvedt optræder på International Forfatterscene i Den Sorte Diamant torsdag 12. maj som en del af Københavns internationale litteraturfestival CPH:LITT.

Københavns Internationale Litteraturfestival, som afholdes for tredje gang, finder sted 12.-15. maj, og det detaljerede program vil blive offentliggjort i marts, men foreløbig kan det røbes, at foruden Auster og Hustvedt kommer Tahar Ben Jelloun fra Marokko, Judith Hermann og Christoph Hein fra Tyskland, Amit Chaudhuri fra Indien, Andrej Kurkov fra Ukraine og Beate Grimsrud fra Norge, en favoritterne til Nordisk Råds Litteraturpris.
Billetter til Auster og Hustvedt kan allerede nu bestilles via billetlugen.dk

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere