Ayurveda

Undertitel: Opskriften til et langt liv i balance
Forfatter: Martin og Zennie Bonde Mogensen
Sider: 208
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress

Søger du opskriften på et sundt og stærkt liv i balance, uden konstant at skulle skifte fra den ene kur til den anden? Leder du efter fornyet energi, mere ro, forbedret søvn og en vej til naturlig ynde i alle aldre?
Ayurveda er en indisk holistisk praksis, som har været brugt i over 5000 år. Ligesom yoga skaber balance i kroppen igennem bevægelse og åndedræt, skaber ayurveda balance i kroppen igennem mad, drikke, urtetilskud og meditation.
Ayurveda er fuld af lækre opskrifter og din guide til dette univers, som hjælper dig med at finde din præcise kropstype og dermed nære kroppen bedst muligt fysisk, psykisk og åndeligt, så du kan opnå et liv med balance. Zennie og Martin gør ayurveda letforståeligt og hverdagsmuligt i det nordiske hjem. Du behøver ikke et leksikon eller være ekspert i sanskrit for at få glæde af de mange lettilgængelige ”hemmeligheder” i ayurvedisk ernæring og livsstil. 
Bogen er spækket med super sunde veganske opskrifter til morgen, middag, aften, og den giver tips og tricks til at snige ayurvedaen ind i din hverdag uden at skulle vende dit liv helt på hovedet. 

Fakta om bogen
Titel: Ayurveda
Undertitel: Opskriften til et langt liv i balance
Forfatter: Martin og Zennie Bonde Mogensen
Sider: 208
Omslag: Indbundet
Forlag: People'sPress


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere