Bøger og motion

Mange mennesker var stimlet sammen uden for Møns Boghandel lørdag den 24. januar. I forbindelse med udgivelsen af DRs bog Ha’ det godt havde boghandler Marianne Eilertsen arrangeret et motionsløb på hhv. 3, 5 og 10 km. Medlemmer af Møns Løbe- og Motionsklub, elever fra Møns Friskole og andre løbeklubber var blevet inviteret, og over 100 løbere var mødt op. Marianne Florman, der...

Mange mennesker var stimlet sammen uden for Møns Boghandel lørdag den 24. januar. I forbindelse med udgivelsen af DRs bog Ha’ det godt havde boghandler Marianne Eilertsen arrangeret et motionsløb på hhv. 3, 5 og 10 km.

Medlemmer af Møns Løbe- og Motionsklub, elever fra Møns Friskole og andre løbeklubber var blevet inviteret, og over 100 løbere var mødt op. Marianne Florman, der sammen med lægen Peter Q. Geisling har skrevet bogen, skød løbene i gang, og senere overrakte hun vinderne en signeret bog som præmie. Bagefter var der mange kunder, der benyttede lejligheden til at købe bogen og få den signeret af forfatterne.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere