Bøgernes højsæson. Bolden

De kommende måneder er bogelskerens festtid. I dag fortæller Lone Ibsen om efterårsprogrammet.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?  

”Dette efterår har vi mange spændende og meget forskellige nyheder, et par stykker af dem er: 

Vi har netop udgivet en gyser for de 12-15-årige. Den hedder ‘Metro’ og handler – meget aktuelt – om, hvad der foregår dybt nede i mørket under en nyåbnet Metro!

Vores yndlingsgris, Leopold, nærmer sig sin 25-års fødselsdag, og det fejrer vi blandt andet ved at gøre Leopold levende i form af en sød bamse, samt udgive en ny bog: ‘Den dag Leopold blev misundelig’.

Derudover udkommer den lille humoristiske gavebog, ‘Yoga for køer’, efterfølgeren til ‘Jule-yoga’. 

Sidst men ikke mindst udgiver vi et stort udvalg af sjove og finurlige papbøger med lyd, blandt andet ‘Min sjove lyd-vrimmelbog’, som indeholder sjove myldrebilleder, en god historie og masser af sjove lyde.”

---- 

 

--- 

Hvilke udgivelser venter I jer mest af? 

”Ingen tvivl om at den nye ‘Yoga for køer’ og sidste års ‘Jule-yoga’ vil blive nogle af de mest foretrukne mandelgavebøger, men derudover har vores udvalg af papbøger med klassisk musik også fundet vej til kunderne.

Og mon ikke ‘Min lille Mozart’ med lyd eller ‘Min koncertbog med klassisk musik’ med både lys og lyd vil komme til at ligge under mange juletræer.

Og skal man have inspiration til, hvordan man kan være sammen som familie uden digitale enheder, kan vi håbe på, at familie-hygge-bogen ‘7 skærmfrie dage’ også bliver et decemberhit.”

---

 

---

    

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere