BØGERNES HØJSÆSON. Cobolt

Bøgernes højtid stråler. I denne serie fortæller en lang række forlag om deres spændende efterårsudgivelser. I dag har redaktør Pernille Arvedsen ordet.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk? 

”Cobolts efterårsprogram afspejler, at vi er et forlag med flere udgivelseslinjer. Vi har både feministiske, nostalgiske og nyskabende bøger på programmet. Danske såvel som oversatte. Fælles for dem alle er, at de er tegneserier.

I vores tidlige efterårsprogram udgav vi den autofiktive graphic novel ‘Skamlebben’ samt tegneseriebiografien om Marie Curie (som vi netop har modtaget andet oplag af) samt 7. bind i serien om den populære Gammelpot.”

 

Hvilken udgivelser venter I jer mest af?

”Vi har en stærk femi-titel i vores kommende efterårsprogram: ‘Skamløs – rebelske kvinder der ændrede verden’ af Pénélope Bagieu. ‘Skamløs’ fortæller 15 rebelske kvinders livshistorier. Fra dem vi alle kender, til dem vi alle burde kende.

Vi glæder os også over at udgive Lars Hornemans anden tegneseriedigtsamling, ‘I dag har jeg gode ben‘, ligesom vi har store forventninger til Ida Rørholm Davidsen, der debuterede på Bogforum med sin young adult-tegneserie ‘Lonely Journey’, et moderne eventyr, der arbejder med temaerne ensomhed, mobning og gaming.

På klassikersiden præsenterer vi 3. bind i vores MAD-serie, ‘De største tegnere’, og her med Don Martin-striber fra perioden 1965-1974 og endelig endnu et af de fantastiske Blake og Mortimer-album, ‘De udødeliges dal’.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere