BØGERNES HØJSÆSON. Forlaget Lilje

Bøgernes højtid stråler. I denne serie fortæller en lang række forlag om dem selv om deres udgivelser.

Her i bøgernes højsæson er der et nyt mikroforlag, som titter frem. Forlaget er kommet til verden som følge af lysten til at have bøgerne på egne hænder, samt en samling af ret brogede erfaringer fra tidligere forlag.

Forlaget er klar med sin første udgivelse som er en kærlighedshistorien om kreativitet og skabertrang: ‘Trangen til at skabe – lev et kreativt liv’.

Dette min fjerde bog og jeg er stolt af at kalde ‘Trangen til at skabe’ for en selvhjælpsbog. Den er en inspirationsbog og hjælp til at komme igennem modstand og frygt, når man kaster sig ud i kreative projekter. Den handler også om, hvordan man kan skabe et berigende kreativt liv.

Når man har puttet sit hjerteblod i en bog, så er det motiverende at kunne bestemme selv igennem hele processen, samt gøre det PR arbejde der skal til for at skabe synlighed om bogen. Og det er sjovt at arbejde sammen med begejstrede freelancere som redaktører, korrekturlæser, grafikere og trykkeri.

Forlaget Lilje har nye udgivelser på bedding i 2019, hvor en bog om skriveprocesser udkommer. Fra at koncentrere sig bredt om kreativitet vil forlaget nu indsnævre fokusset i den nye udgivelse til at handle om selve det at skrive, om det er blogs, bøger, artikler, nyhedsbreve, tekster til filmklip, hjemmesider, dagbøger eller ens erindringer.

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere