Bøgernes højsæson. Grønningen 1

De kommende måneder er bogelskerens festtid. I dag fortæller Marianne Kiertzner om forlagets efterårsprogram.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

”Vi debuterer med et efterår præget af stærk og tidssvarende nonfiktion med fokus på emner, der er aktuelle i tiden: angst, overgangsalder, vinterbadning, karma og en politibetjents afdækning af tyverierne af nazidokumenter.

Derudover har vi to titler til de mindste: en billedbog om Dronning Margrethes liv og en perlepladebog. Vores skønlitteratur udkommer i 2020, skønlitteraturen skal gås frem, så den skal have lidt længere tid, men vi har nogle rigtig spændende titler på vej.”

 

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Martin Magnussens bog ‘De forsvundne nazidokumenter’ har fået massiv omtale, fordi det både politisk og historisk er en vigtig sag samfundsmæssigt. Derudover rammer den både læseren, der interesserer sig for besættelsestiden og for politiarbejde.

Charlotte Bøving er allerede udkommet med ‘Styr vreden’ og udkommer den 27. december med ‘Forstå oversægten’ – letlæste fagbøger i øjenhøjde med danskerne, som man faktisk får noget ud af.

Og endelig tror vi, at Rikke Hertz’ bog ‘Karma, synkronicitet og mod’ ligger helt rigtigt i tiden i forhold til, hvad folk interesserer sig for lige nu.”

 

Marianne Kiertzner blev for nyligt interviewet på BogMarkedet.

Foto: De to forlæggere bag Grønningen 1, Marianne Kiertzner (tv.) og Louise Dorthea Vind.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere