Bøgernes højsæson. HarperCollins

Efteråret er bogelskerens festtid. Alice Krogh Scott fortæller i dag om forlagets udgivelsesprogram.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

”‘Stærke kvinder’ er overskriften for vores efterårsprogram: Gretelise Holm, Joyce Carol Oates, Fay Weldon, Karin Slaughter, Kate Quinn og overraskelsen, den unge prisbelønnede journalist Matilda Gustavsson, som i ‘Klubben – en undersøgelse’ uddyber sin afdækning af den kulturelle verdens magt og hvor langt man kan gå i kunstens navn.

Hun skriver om tiden i kølvandet på, at ‘den kulturelle profil’ er (for?)dømt for voldtægt, og om modsigelserne inden for Det Svenske Akademi. 

Men også australske Trent Dalton, som vandt årets bog, årets litterære bog. Årets debut og årets Indie romanudgivelse med ”Dreng sluger universet” i Australien.

På børnebogssiden er det David Walliams.” 

 

 Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Det er svært at vælge mellem sine hjertebørn.

Men Gretelise Holms nytænkende spændingsroman ‘Dødfunden’ og Karin Slaughters selvstændige og længe ventede del af thrillerserien om Will Trent og Sara Linton.

David Walliams med alle hans børnebøger, hvor alle er selvstændige historier, og hvoraf den nyeste på dansk er ‘Ismonstret’. Bogen var årets engelske børnebog i 2018 og overgik Michelle Obamas erindringer i salg.

Men Joyce Carol Oates, Don Winslow, Trent Dalton og Matilda Gustavson er også klar med titler, vi forventer meget af.”

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere