Bøgernes højsæson. Historia

Bogelskerens festtid, det er nu. I dag fortæller Jack J. Frederiksen om forlagets efterårsprogram.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

"Selvom vi på Historia producerer og udgiver bøger hele året rundt, topper det også hos os i efteråret.

Vi har en del meget forskellige bøger på vores program. Det spænder vidt – fra romaner og erindringer, over fodboldbøger, børnebøger og fagbøger om blandt andet psykologi.  

Af de cirka 60 titler vi forventer at udgive i 2019, udkommer lidt over halvdelen her i løbet af efteråret." 

 

Hvilke udgivelser af jeres egne venter I jer mest af?

"Vi kan glæde de hesteinteresserede børn og unge med at tredje bind af Charlotte Berwalds serie ‘Ponyakademiet’ udkommer 20. november. De to første bind er blevet godt modtaget og serien har efterhånden fået rigtig mange læsere. Der er noget at glæde sig til.

Af andre børnebøger kan nævnes Linda Lassens fine ‘Victor og verdenshavet’.

Journalist Jesper Harborg er atter aktuel med en bog om fodbold. I år gælder det bogen ‘EM – med mere’, der er en gennemgang af alle EM-slutrunderne gennem tiden. Den udkommer den 15. november. Det er en lækkerbisken for fodboldnørderne og en oplagt julegaveide.

Thomas de Oliveiras selvbiografi ‘Når alle masker falder’ er også en bog vi forventer os en del af. Det er en livsbekræftende bog om at komme hel ud på den anden side – trods en meget vanskelig opvækst.  Den udkommer 24. oktober.

Inden for fagbogsgenren er psykoterapeut Inge Schützsack Holm klar med en ny bog, der udkommer 1. december. Den hedder ‘Livsfarlig familie’, og omhandler følgevirkningerne ved at vokse op i en dysfunktionel familie.  

I den skønlitterære afdeling kan nævnes Lise Andersens grønlandsroman ‘Ravnen flyver lavt’ og Susanne V. Knudsens ‘Vestervig og verden’. Begge udkom den 24. oktober."  

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere