Bøgernes højsæson. People´sPress

De kommende måneder er bogelskerens festtid. Tine Smedegaard Andersen fortæller om et efterår med tidens store historier.

Efterår er bogsæson, og efteråret 2019 bliver stort på People’sPress med mange markante udgivelser fra tidens historiefortællere – hvad enten de nu skriver om noget, der er sandt eller noget, de har digtet. Mange flere end der er plads til på pladsen her, men et udpluk:

Jane Aamund døde tidligt i 2019, men hun nåede at efterlade sig et stort farvel, romanen ‘Bjergsted Drømme’. En stor dansk roman kommer også fra Christian Mørk, med ‘Amerikaneren’, der tager udgangspunkt i hans farfars skæbne som emigrant i 1930’erne.

Fra Anne Linnet kommer en spektakulær debut i krimigenren, ‘Fucked’, mens Katrine Engberg fortsætter sin succesfulde krimiserie med ‘Vådeskud’. Fra Sverige debuterer Mattias Edvardsson med spændingsromanen ‘En helt normal familie’, der er blevet et fænomen verden over, mens den svenske forfatter Fredrik Backman, der blev kendt for fænomenet ‘En mand der hedder Ove’, har skrevet en ny fabulerende spændingskomedie om ‘Folk med angst’.

Tor Nørretranders har digtet et nyt begreb til det danske sprog, ‘Samfundsglæde’, som skal forny vores syn på velfærdssamfundet. Mads Steffensen bringer os nogle af de bedste citater fra ‘Mads og Monopolet’ i tredje bind i serien med de mange livsvise ord, og Søren Østergaard har skrevet en veloplagt biografi over ‘12 store danske artister’, som han har et fiktivt, men nært forhold til.

Frank Jensen har skrevet en veloplagt historie om et usædvanligt far-søn-forhold i ‘Min far var spion’. Bo Hamburger fortæller om sin egen barske karriere i ‘Uden filter’, og fra Danny ”Zonic” Sørensen kommer en helt usædvanlig historie om et verdenskendt dansk sportsfænomen i ‘Hjernen bag Astralis’.

Til familierne og de unge udgiver Katrine Thomsen fra Bagedysten ‘Konditorkager alle kan bage’, hvilket at dømme efter opskrifter og billeder faktisk ser ud til at være sandt.

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere