BØGERNES HØJSÆSON. Turbine

Bøgernes højtid stråler. I denne serie fortæller en lang række forlag om deres spændende efterårsudgivelser.

Turbine forlagets efterårsprogram er på mange måder eventyrligt i 2018.

Forlaget udgiver i oktober værket ‘De eventyrlige: Jorden rundt i 80 år med Eventyrernes Klub’. En hamrende flot og tung sag på 700 sider, der beretter om vovemod, dumdristighed og eventyrlyst blandt både nulevende og afdøde medlemmer af Eventyrernes Klub. Bogen lanceres med et brag på Nationalmuseet under Kulturnatten den 12. oktober.  

Poul Thomsen fra ‘Dus med dyrene’ udkommer med bogen ‘Dus med livet’, der allerede har fået meget stor opmærksomhed i medierne.

Derudover er der en cliff-hanger på vej med ‘Mod verdens tag’. Bogen fortæller bjergbestigeren Jakob Urth og hans forsøg på at nå toppen af Mount Everest uden brug af kunstig ilt.

Vi er rigtigt glade for, at TV2-kokken Claus Holm er vendt tilbage til forlaget med bogen ‘Holms desserter’.

En anden tv-kendis, der også er at finde i forlagets efterårsprogram, er X-faktor-stjernen SIGMUND. Der er tale om en smuk biografi, der virkelig spejler Sigmund som det sprudlende menneske, han er.

Forlaget lancerer en ny klassiker-serie med genudgivelser af August Strindberg, Hjalmar Söderberg og August Strindberg. Og naturligvis er forlagets håndarbejde- og hobbyprogram stærkt som altid med titler om blandt andet pileflet, hæklet julepynt og garnfarvning.


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere