Bøgernes højsæson. Turbine

Forlagene sender tungt skyts i læsernes retning. Jesper Kappel Tolstrup fortæller om et stærkt og bredt udgivelsesprogram.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer – sådan i grove træk?

”Vi har i en årrække haft en målsætning om et meget bredt program, og det opfylder vi også i år med en række spændende og smukke udgivelser på flere felter.

Vi udgiver ‘Den nøgne øl’, en stor og smuk bog om pilsneren, som sammen med Thomas Bjørns ‘Mind game – kunsten at vinde i golf’ er helt oplagte julegaver.

Vi har flere veganske udgivelser på kogebogsfronten, vores store håndarbejdsprogram byder som altid på fine titler, vi udgiver en biografi om Jørgen Ryg, og en af vores store succeser de senere år, bogserien Aarhus i Årtier, får i år følgeskab af det første bind i en identisk serie om København – for blot at nævne nogle af vores faglitterære udgivelser.

På fiktionssiden byder vi blandt andet på Peter Mogensens thriller ‘Skyggespillet’, en opfølger til ‘I Bjørnens kløer’ fra 2018.

Vi har ligeledes en række spændende romaner på vej samt nye udgivelser i vores meget roste serie af nyoversatte klassikere. Så for at vende tilbage til indgangsreplikken – et bredt og stærkt program.”

 

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Den stort anlagte serie i fire bind om København fra 1950’erne og frem i billeder forventer vi bliver et stort julegavehit.

Søsterserien, Aarhus i Årtier, er nu med årets udgivelse nået frem til 1980’erne, og alle bind i serien er udgivet med flotte salgstal, så vi forventer helt klart en lignende succes med København-serien.

På fiktionsfronten har vores program været i støt vækst med en række meget fine udgivelser de senere år, og efteråret byder på den front på spændende udgivelser som ‘Til minde om en betingelsesløs kærlighed’ af Jonas Gardell, ‘Raseri’ af Monica Isakstuen og flere andre, hvor vi satser på en meget fin modtagelse, både hvad angår salgstal og opmærksomhed i bogmedierne.”

 

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere