Bøgernes højsæson. Zoom

Nyt og gammelt, tegneserier sælger (igen). Michael G. Nielsen fortæller om tegneserieforlagets mest produktive år.

Hvordan ser efterårets udgivelsesprogram ud hos jer 

”Vi har 24 titler dette efterår. Det har været vores mest produktive år med godt 100 udgivelser.

Tegneseriealbum kan igen sælge, hvis man ellers udgiver de rigtige serier, og købergruppen er både ældre læsere, der vil have suppleret deres samlinger, men også børn og unge, der har opdaget, at computerspil og mobil ikke behøver at fylde alle døgnets timer.

Det er klassiske serier som Bernard Prince, Blåfrakkerne, Iznogood og Allan Falk og nye serier: Alene, Gamle Gubber og Pondus.

Vi har gennem hele året prøvet en del nye serier (Atom Agency, Zorglub, Hvad nu hvis... og Stjernedrømme), og fællesnævner for alle serierne er god modtagelse.

Læserne har mod og lyst til at prøve nye udgivelser, og vi bliver selvfølgelig ved med at sende nyt på markedet samtidig med vi holder gryden i kog med de mere klassiske serier.

Det er især humor og detektivserier der løber stærkt salgsmæssigt, både i album og bogform.”

 ---

    

---

Hvilke udgivelser venter I jer mest af?

”Vi forventer et par af vores december udgivelser kommer til at gå udsolgt ret hurtigt. Det ene er en af vores største titler, ‘Den lille Splint’, hvor vi udgiver album nummer 18 den 2. december.

Samme dag udkommer også hele to bøger med Max Jordan. En klassisk humor/detektivserie som vi egentlig ikke havde de store forventninger til, men som har solgt helt fantastisk, derfor to bøger på én gang.

Green Manor er en mellemting af gys og krimi og foregår i viktoriatidens London. En gentlemen-klub hvor der tales meget om mord … og nogle gange bliver det ikke bare ved snakken … det er en af vores nye serier, som vi egentlig også har gode forventninger til.”

 ---

   

 ---

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere