Børge Grønne, 70 år

Onsdag 17. marts fylder Børge Grønne 70 år.Jeg har haft fornøjelsen at have kendt Børge i den sidste halvdel af disse år. Børge har haft adskillige tillidsposter i lokalsamfundet og i branchen bl.a. bestyrelsesformand i Bogpa og bestyrelsesmedlem i Boghandlerforeningen.Børge har til tider sat sig nogle mærkelige idéer i hovedet som f.eks. at gå på pension i de sine...

Onsdag 17. marts fylder Børge Grønne 70 år.
Jeg har haft fornøjelsen at have kendt Børge i den sidste halvdel af disse år.
Børge har haft adskillige tillidsposter i lokalsamfundet og i branchen bl.a. bestyrelsesformand i Bogpa og bestyrelsesmedlem i Boghandlerforeningen.

Børge har til tider sat sig nogle mærkelige idéer i hovedet som f.eks. at gå på pension i de sine tidlige 60’ere, men han er heldigvis også sådan indrettet, at når han finder ud af, at det måske ikke var den bedste idé, så gør han noget ved det.

Han blev drivkraften i at få film serien Danskernes Egen Historie ud i bogbranchen, og det gav os en ganske flot indtjening.
Sin forkærlighed for bogbranchen kom til udtryk i en af efterårets bestsellere, der som vist nok den eneste og formodentlig også den sidste havde fast pris, nemlig 100 Steder at huske før de forsvinder.

Tak for det og meget andet godt og hjertelig tillykke med de 70.
Jørn Bach

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere