Bag om pragtværk

Den 28. januar arrangerer Forening for Boghaandværk sammen med Lindhardt og Ringhof et fyraftensmøde, der går bag om smukt bogværk om Vilhelm Hammershøi.

Forlaget Lindhardt og Ringhof arrangerer i samarbejde med Forening for Boghaandværk et fyraftensarrangement om den smukke bogudgivelse om maleren Vilhelm Hammershøi, ‘Vilhelm Hammershøi – på sporet af det åbne billede’.

Det billedspækkede storværk – der gengiver over 500 malerier, tegninger, skitser, udklip, postkort, fotografier og breve – har høstet begejstrede anmeldelser i de landsdækkende aviser, blandt for sit fornemme design. For eksempel skrev en begejstret Lisbeth Smedegaard Andersen i sin anmeldelse i Weekendavisen: ”Pragtudgivelse ... på alle måder i særklasse.”

 

Arrangementet

Ved fyraftensmødet taler museumsdirektør Gertrud Oelsner, der har skrevet bogen sammen med Annette Rosenvold Hvidt, forlagsredaktør Stig Nielsen og grafisk designer Lene Perz.

”Dette fyraftensmøde en unik mulighed for at møde nogle af menneskerne bag denne helt særlige udgivelse og høre om den spændende og indviklede manøvre, det er at skrive og redigere og designe og producere en kunstbog, som i sig selv er et kunstværk,” siger Ulla Selfort, arrangør og bestyrelsesmedlem fra Forening for Boghaandværk.

Hun fortsætter: ”Der udkommer kun ganske få kunstbøger i Danmark af en kaliber som ‘Vilhelm Hammershøi – på sporet af det åbne billede’. Arrangementet passer perfekt til foreningens arbejde med at skabe interesse for godt boghåndværk.”

Arrangementschef hos Lindhardt og Ringhof Lotte Lykke Simonsen supplerer:

”Vi er meget stolte af det smukke storværk om Vilhelm Hammershøi og glæder os til at lægge hus til en event, hvor der er tid til at gå mere i dybden med bogens over 500 sider og 500 billeder.”

 

Praktisk

Arrangementet foregår klokken 16.45-19 i Lindhardt og Ringhofs lokaler, Vognmagergade 11, København K.

Medlemmer af Forening for Boghaandværk har gratis adgang, mens prisen er 50 kroner for andre.

Tilmelding senest den 23. januar til: us@ullaselfort.dk


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere