Bare lidt til

  • Nye udgivelser
  • 22/10/2020
  • Gutkind

Forfatter: Simona Ahrnstedt
Originaltitel: Bara lite till
Originalsprog: swe
På dansk ved: Signe Lyng
Serie: Modsætninger mødes bind 2
Sider: 420
Omslag: Hæftet
Forlag: Gutkind

På bare en dag har Stella mistet alt, som betyder noget: sin forlovede, sit hjem og sit job. Efter en nat med druk, cyberstalking af hendes eks og bitter gråd, indser Stella, at nu er det nok: Hun er nødt til at komme videre og forlade Stockholm. Men hendes muligheder er begrænsede.

Valget falder til sidst på et lurvet og faldefærdigt lille sommerhus i det sydsvenske landskab, som hun har arvet efter sin mor. Det er et sted fuldt af minder, som dog også overraskende byder på påtrængende geder, surmulende teenagere – og Thor, en ret selvtilfreds økobonde som nabo, der viser sig at være uventet god til at kysse … Den inkarnerede bypige Stella finder sig snart grundigt indblandet i dramaerne i det lille samfund og dets indbyggere. Samtidigt nærmer en livsafgørende beslutning sig, og Stella ved, at hun skal bestemme sig. Men hun vil have lidt mere, bare lidt mere…

Sveriges ukronede romancedronning, Simona Ahrnstedt, er med BARE LIDT TIL tilbage med en selvstændig fortsættelse til ALT ELLER INTET, og bind 2 i hendes nyeste Modsætninger mødes-serie. Simona Ahrnstedt slog igennem internationalt fra begyndelsen, da hun i 2010 debuterede med ’Ægtepagten’, der er første bind i en historisk romantrilogi. Siden fulgte en romantisk samtidstrilogi, Arvingen, der udspiller sig i Stockholms hotte jetsetmiljø. 

Fakta om bogen
Titel: Bare lidt til
Forfatter: Simona Ahrnstedt
Originaltitel: Bara lite till
Originalsprog: swe
På dansk ved: Signe Lyng
Serie: Modsætninger mødes bind 2
Sider: 420
Omslag: Hæftet
Forlag: Gutkind


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere