Bazar Norge i krise

Bazar Forlag i Norge, et datterselskab af Forlagshuset Bazar A/S som også det danske forlag Bazar, er i dyb likviditetskrise, skriver norske Bok & samfunn. Forlaget skylder 5,8 mio. kr. i royalty og over 1 mio. i oversætterhonorarer og yderligere 5,2 mio. til andre. Ejeren Øyvind Hagen har fået tilsagn fra kreditorerne på en aftale om indfrielse af 40 % af tilgodehavenderne....

Bazar Forlag i Norge, et datterselskab af Forlagshuset Bazar A/S som også det danske forlag Bazar, er i dyb likviditetskrise, skriver norske Bok & samfunn. Forlaget skylder 5,8 mio. kr. i royalty og over 1 mio. i oversætterhonorarer og yderligere 5,2 mio. til andre.

Ejeren Øyvind Hagen har fået tilsagn fra kreditorerne på en aftale om indfrielse af 40 % af tilgodehavenderne. Desuden arbejdes der på kapitaltilførsel udefra (måske fra Coelho og hans agent, som Hagen er kæreste med, spekulerer Bok & samfunn). Det skulle være sikret med aftalen om dividende. Betingelsen skulle være, at royalty og oversættelser dækkes 100 %.

Personalet reduceres fra 1.6. til tre, to i salg og Hagen selv. Danske Bazar skulle ikke være berørt af de aktuelle problemer. Øyvind Hagen har ikke været tilgængelig for kommentar.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere