Bebop-prisen til musiker og komponist

Bebop-prisen 2010 blev på årets sidste rigtige sommerdag overrakt til pianisten, komponisten og orkesterlederen Jan Kaspersen ved en festlighed på Frederiksberg hos Mielcke & Hurtigkarl, der var sponsor for arrangementet. Det var tredje gang, prisen blev uddelt. Tidligere modtagere har været forfatteren og kritikeren Lars Bukdahl og forfatteren og kritikeren Torben Brostrøm....

Bebop-prisen 2010 blev på årets sidste rigtige sommerdag overrakt til pianisten, komponisten og orkesterlederen Jan Kaspersen ved en festlighed på Frederiksberg hos Mielcke & Hurtigkarl, der var sponsor for arrangementet. Det var tredje gang, prisen blev uddelt.

Tidligere modtagere har været forfatteren og kritikeren Lars Bukdahl og forfatteren og kritikeren Torben Brostrøm. Begrundelsestalen blev holdt af Bebop-forlæggeren Asger Schnack, og Jan Kaspersen takkede på indfølt og vittig vis. Bebop-prisen er på 25.000 kr. Prisen er sponsoreret af Hebsgaard A/S og Montana A/S. Desuden modtog Jan Kaspersen nr. 1 af 10 af årets serigrafi, udført af Per Kirkeby specielt til lejligheden.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere