Bedre

Forfatter: Carey Heywood
Originaltitel: Better
Originalsprog: eng
På dansk ved: Rie Lund Rosenkilde
Sider: 250
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic, Grid
Forlag: Palatium Books ApS

24-årige Aubrey Kline skal på jordomrejse, hvilket er fantastisk. Men Aubrey er nervøs. Det var egentlig hendes afdøde moster Allys idé at rejse Jorden rundt. Men nu er det op til Aubrey at se de steder, hendes moster aldrig nåede at besøge, og få en god rejse på trods af sorgen. Og måske lære at stå på egne ben.  
Adam Burke bor i New York og arbejder freelance som fotograf, men han lever for at rejse. Da han får mulighed for at få betalt en rejse rundt om Jorden, siger han ja med det samme. Det eneste problem er bare, at han skal ledsage Aubrey, og at han derfor ikke rejser alene denne gang.  
De har ingen chance for at gemme sig for hinanden på turen, og Adams tendens til at være overbeskyttende irriterer Aubrey grænseløst. Omvendt er Aubreys umodenhed svær at forstå for Adam. Vil deres førstehåndsindtryk være for stor en forhindring, eller vinder sommerfuglene i maven, de stjålne blikke og tiltrækningen?  
Bedre giver mulighed for at lære forfatteren Carey Heywood lidt mere at kende, da den er inspireret af hendes eget liv. Det er også en af de få bøger fra Carey Heywoods hånd, der ikke er del af en serie og kan læses helt uafhængigt.
Om forfatteren:  New York Times og USA Today bestseller-forfatter med 21 bøger udgivet og mange flere på vej. Hun er født og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand, tre nogle gange bedårende børn, en gavtyv af en sort kat og deres fire kilo tunge kamp-Yorkshire Terrier.

Fakta om bogen
Titel: Bedre
Forfatter: Carey Heywood
Originaltitel: Better
Originalsprog: eng
På dansk ved: Rie Lund Rosenkilde
Sider: 250
Omslag: Hæftet
Omslagsgrafiker: Silvana Nikolic, Grid
Forlag: Palatium Books ApS


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere