Bjarne Ponikowski, Munksgaard, 40 år

På den første maj 1995, medens de røde faner blafrede i Nørre Søgade på vej mod arbejdernes internationale kampdag i Fælledparken, tog Bjarne Ponikowski sit nye kontor i besiddelse i Nørre Søgade 35, København. Han var blevet ansat som Munksgaards nye økonomichef. Bjarne havde gennem flere år haft sin gang i vores regnskabsafdeling som revisor for Coopers & Lybrand, hvor han kikkede...

På den første maj 1995, medens de røde faner blafrede i Nørre Søgade på vej mod arbejdernes internationale kampdag i Fælledparken, tog Bjarne Ponikowski sit nye kontor i besiddelse i Nørre Søgade 35, København. Han var blevet ansat som Munksgaards nye økonomichef.
Bjarne havde gennem flere år haft sin gang i vores regnskabsafdeling som revisor for Coopers & Lybrand, hvor han kikkede os efter i sømmene, så han kendte faktisk huset grundigt, da han satte sig til rette hos os. Forlaget udviklede sig op igennem 90’erne, og Bjarne påtog sig flere og flere opgaver inden for administration og økonomistyring. Han havde et tæt samarbejde med vores daværende datterforlag Høst, Reitzel og Rosinante, og han var medlem af Reitzels bestyrelse. Da Joachim Malling forlod Munksgaard i 1998, var det naturligt at få Bjarne ind i direktionen i samme forbindelse.
Nu bliver han 40, men tidens tand har ikke sat sit præg på knægtens adfærd. Han er lige så flittig og energisk, som han altid har været. Glad og positiv i sin indstilling over for medarbejderne, en fuldstændig uundværlig dansepartner til vores julefrokost, hvor pigerne er i overtal. Derudover sidder der et eminent godt hoved på Bjarne. Han tænker klart, konstruktivt, får tingene lavet og taler ikke så meget om, hvordan man skal gøre det – han gør det. Når han ikke er på arbejde i Nørre Søgade eller sidder bøjet over arbejdet hjemme på Amager, bevæger han sig rundt i naturen eller ligger i telt med familien et sted i Sydfrankrig eller i Norditalien. Bjarne er også en livsnyder.
Et stort til lykke skal lyde fra alle dine kolleger og venner her i Nørre Søgade på din fødselsdag lørdag den 3. februar og specielt fra Anders Geertsen
– og Peter Hartmann
4/5 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere