Blomster til mor

Forfatter: Lene Elise Andersen
Sider: 28
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Forlag: Forlaget mellemgaard

Det er svært at være Mark og blive holdt på afstand, nu hvor mor er alvorligt syg. Både sygdommen og sengen og de andre voksne fylder hele huset. Hvor skal en lille dreng gøre af sig selv, og hvad skal han sige? Far er alt for tavs, og mormor mener, det er bedst, at Mark går udenfor. Måske bliver der også plads til Mark, hvis han plukker en buket fra haven til mor? Men hvordan skal det gå til, når alle de fineste blomster er ved at visne bort?             

Uddrag af bogen  

Marks mor er meget syg. Hun har fået sådan en slags sygdom, som bare flytter ind i kroppen og begynder at rive gulvbrædder op og slå vægge ned, som om kroppen er et hus, den ejer. ”Ka’ sygdommen ikke bare pakke sin grimme kuffert og rejse hjem? Eller ta’ tilbage, hvor den kommer fra?” har Mark spurgt sin far. Men mors sygdom har vist bestemt sig for at blive. Far kigger forbi Mark og ud ad vinduet. Mark kan godt se, at mor er træt og har det rigtig dårligt.             

Om forfatteren 

Lene Elise Andersen (f. 1963) bor på Lolland, hvor hun er lærer. Hun er desuden certificeret coach, og et kursus til ‘sorggruppeleder’ førte til denne udgivelse.

Fakta om bogen
Titel: Blomster til mor
Forfatter: Lene Elise Andersen
Sider: 28
Omslag: Indbundet
Omslagsgrafiker: Christina Tscherning Andersen
Forlag: Forlaget mellemgaard


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere