Bogefteråret hos Dansk Psykologisk Forlag

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Signe Lindskov Hansen fortæller.

I krisetider bliver samarbejdet i organisationer, virksomheder og institutioner typisk sat på en prøve. I bedste fald bliver det styrket og fornyet – i værste fald fører forskelligheder og uenighed til, at samarbejdskulturen slår revner.

Derfor har vi dette efterår valgt at udgive to vigtige bøger, der hver især sætter fokus på teams og samarbejde indenfor ledelses- og organisationsområdet. Først den danske oversættelse af Amy C. Edmondsons ‘Ekstrem teaming’, som ruster medarbejdere, ledere og organisationer til at navigere i den kompleksitet, der er en uløselig del af innovativt samarbejde.

---

---

Samarbejdet og dets mekanismer er også omdrejningspunktet i Stine Reintofts ‘Kort & godt om samarbejde’. Hvad er det gode samarbejde for en størrelse? Hvorfor er samarbejde så let i teorien men så svært i praksis? 

Bogen er til alle, der ønsker at få indsigt i, hvordan man styrker samarbejdet i arbejdsfællesskaber – og hvad der kan stå i vejen for det. Emnet er også særlig relevant i forhold til effekten af coronakrisen i relation til samarbejdsmiljøet på arbejdspladsen.

---

   

---

At turde sætte grænser kræver en særlig form for mod, god evne til selvbeskyttelse og omsorg for sig selv. Vi glæder os derfor i særdeleshed til at udgive Irene Oestrichs ‘Sæt grænser – og udvid din komfortzone’, der er mere relevant nu end nogensinde.

Denne bog handler om de grænser og begrænsninger, som vi alle har brug for livet igennem. Både de fysiske og mentale. Den handler også om trivsel og evnen til at stille op for sig selv og ikke bare finde sig i alting, den handler om at bryde grænser og om at overvinde begrænsninger. Det lyder måske let. Når grænserne trænger til justering, skal du bare sige nej! Hvor svært kan det være? Men for de fleste er det alligevel en kæmpe udfordring i livet.

---

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere