Bogefteråret hos Forårsbørn

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Laura McLaughlin og Hannah Aalykke fortæller.

Forårsbørn er et datterforlag, der er udsprunget af Forlaget Forår, som er et uafhængigt mikroforlag i Odense.

Vi vil gerne bidrage til den danske litteraturscene med børne-, ungdoms- og fantasylitteratur, som har kvalitet, en god fortælling og som “kan mærkes”.

Vi vil gerne være et modspil til de store forlag og samtidig vække læseglæden hos børn og unge i alderen 8-16 år. Vi er ikke bange for at være innovative og kreative for at nå det mål.

Det kommer blandt andet til syne ved ‘Stormvinge og Den Mystiske Sten’, hvor vi har valgt en ung illustrator på blot 12 år, som er i øjenhøjde med målgruppen.

Vi har to udgivelser inden jul. 

‘Stormvinge og Den Mystiske Sten’ af Mie Møller Bie

Mie er hobbyforfatter og har udgivet flere perlebøger. ‘Stormvinge og Den Mystiske Sten’ er hendes første skønlitterære udgivelse, som handler om blomsterfeen Stormvinge, der hader forår og blomster. Bogen er interaktiv i form af sine perlemønstre, der passer til historien.

Noget andet, der er særligt ved bogen, er, at den er illustreret af den blot 12-årige Nikolas Særsten-Andersen, som drømmer om at blive illustrator. Sammen har de skabt historien om Stormvinge, hvilket der er kommet et fedt samarbejde og ikke mindst en fed bog ud af. 

---

 

--- 

‘Den Udvalgte’ af Taran Matharu 

Vores anden udgivelse er en dansk oversættelse af ‘The Chosen’ af Taran Matharu. Taran er bestsellerforfatteren bag fantasytrilogien The Summoner series, som vi også har oversat og udgivet på dansk ved navn Påkalderserien.

‘ The Chosen’ er den første bog i hans nyeste fantasytrilogi The Contender series. På dansk hedder den første bog ‘Den Udvalgte’, og serien hedder Deltager. 

---

 

---

Foto v-h: Hannah Ålykke og Laura McLaughling.  

 


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere