Bogefteråret hos HISTORIA

Traditionen tro præsenterer danske forlag deres efterårs- og juleprogram hos os. Jack J. Frederiksen fortæller.

Hos HISTORIA har vi et bredt udgivelsesprogram hele året, men det topper naturligvis også her frem mod julesalget. I 2020 bliver det til cirka 60 nye titler. 

Af de titler vi forventer os meget af er blandt andet stress-bogen ‘Frøen i gryden’ af Mette Balslev. Den er fyldt med illustrationer af den legendariske bladtegner Bo Secher, så bogen trods det alvorlige emne, får en lethed. Den burde have en bred appel og er anderledes end de fleste andre bøger om stress, der findes på markedet.

Vi udgiver sjældent lyrik, men Lui Larsen er en undtagelse. Lui, der er yngste søn af Kim Larsen, debuterer med ‘Endnu er vi her (lidt endnu)’ den 27. november på vores imprint Lauritz.  Som et kuriosum kan det nævnes, at Lui Larsens digte desuden skal pryde togsættene i Odenses nye letbane, der bliver færdig i 2021.

---

 

---

Produktive Lise Andersen er aktuel med en ny grønlandsroman ‘Hudens tynde is’, som vi forventer os meget af.

Lisbeth Høgh debuterer til november med bogen ‘De satte os fri’, der er et digert værk på 850 sider om kvindekamp og frigørelse i slutningen af 1800-tallet og begyndelsen af 1900-tallet. En virkelig god historisk roman om nogle af de toneangivende kvindesagsforkæmpere fra perioden. Forord af Bertel Haarder.

---

---

Op mod jul udgiver vi ligeledes den tidligere fodboldspiller, Jonathan Richters, selvbiografi. Bogen, der får titlen ‘Ramt af lynet’, fortæller historien om, hvordan Jonathans liv og lovende karriere som superligaspiller pludselig blev knust, da han blev ramt af et lyn under en træningskamp. Det er ikke mindst historien om, hvordan han formåede at skabe sig et liv efter ulykken.

Af andre bøger kan vi også nævne Ingolf Gabolds ‘Skriptforbundet’ og Nana Klindts ‘Er du sur?’. Erik Ehmsen udkommer desuden med en smuk bog om Arreskov Sø på Fyn.

Derudover er der masser af andre gode bøger indenfor mange af litteraturens genrer.    

---

 

---


Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere