BogForum: Alt udsolgt

BogForum udvider store scene, så der bliver plads til omkring 400 tilhørere. Derfor afholdes alle arrangementer i selve Forum. Og Radiohusets Koncertsal bliver ikke anvendt i år. Programmet er endnu i planlægningsfasen, men det er en realitet, at en række store norske forfattere vil komme til BogForum i anledning af Norges 100 års jubilæum. Da skolebogsområdet er blevet mindre, vil der ske en...

BogForum udvider store scene, så der bliver plads til omkring 400 tilhørere. Derfor afholdes alle arrangementer i selve Forum. Og Radiohusets Koncertsal bliver ikke anvendt i år. Programmet er endnu i planlægningsfasen, men det er en realitet, at en række store norske forfattere vil komme til BogForum i anledning af Norges 100 års jubilæum. Da skolebogsområdet er blevet mindre, vil der ske en række nye tiltag på balkonen i år. Det har været muligt at tilbyde plads til nogle af de forlag, der længe har stået på venteliste, og allerede nu melder BogForum alt udsolgt. Kokkeriet bliver udvidet, og det kommer til at ligge på balkonen i et nyetableret cafeområde. Endelig vil balkonen også komme til at huse en række skønlitterære forlag, og ni mindre forlag får i år deres egen scene, hvor de selv tilrettelægger programmet på samme måde som forlagene bag scenen Under Uret.
På gulvet optræder B. O. Bøger for første gang med en stand, som er på nogenlunde samme størrelse som Bog & idés stand.
En nyskabelse vil i år være, at man på www.bogforum.dk kan udvælge programpunkter og lægge disse i en »indkøbskurv«, så man kan printe sit eget personlige program. Messen finder sted fredag den 18.11. til søndag den 20.11.05.

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere