Boghandel bliver filial og skifter kæde

Bøger og papir i Aalestrup bliver filialboghandel af Bøger og papir i Ikast, der ved årsskiftet blev overtaget af Poul Nielsen.Poul Nielsen, der tidligere bl.a. har været direktør i Fyens Forum, overtog og genåbnede boghandelen i Aalestrup i 1996, efter at byen i nogle måneder havde været uden boghandler. I forbindelse med overtagelsen af boghandelen i Ikast har Poul Nielsen besluttet at...

Bøger og papir i Aalestrup bliver filialboghandel af Bøger og papir i Ikast, der ved årsskiftet blev overtaget af Poul Nielsen.
Poul Nielsen, der tidligere bl.a. har været direktør i Fyens Forum, overtog og genåbnede boghandelen i Aalestrup i 1996, efter at byen i nogle måneder havde været uden boghandler. I forbindelse med overtagelsen af boghandelen i Ikast har Poul Nielsen besluttet at skifte kæde fra Bog & idé til Bøger og papir, således at begge forretninger er medlemmer af samme kæde, men Aalestrup har ikke mere selvstændigt boghandlernummer. Poul Nielsen bliver boende i Aalestrup og vil derfor dagligt kunne tage bestilte bøger med hjem fra Ikast, udtaler han til Viborg Stifts Folkeblad.
4/5 2001

Kommentarer

Du skal være logget ind for at kommentere